bellen

Het Bedrijf

Staal kent voor ons geen geheimen. Sinds de oprichting van MCA in 1966 zijn wij uitgegroeid tot specialist in het produceren van stalen en RVS constructies. Hierbij werpen innovatieve ideeën en kernkwaliteiten als betrouwbaarheid en vakmanschap, ingezet door oprichter Ab Schneider, nog altijd hun vruchten af.

De directie wordt gezamenlijk gevoerd door Ron Schneider en Werner Nawijn. Ron is na het aftreden van zijn vader sinds 1988 toegetreden als aandeelhouder en Werner sinds 1 januari 2014. Zij vullen elkaar perfect aan en overzien de gehele bedrijfsvoering vanuit kennis en ervaring. Ron richt zich met name op technische- en montage gerelateerde werkzaamheden en Werner op algemeen, commercieel en werkplaats gerelateerde zaken.

Wij beschikken over alle faciliteiten om te komen tot kwaliteitsproducten, zoals zware kranen, een uitgebreid machinepark en ons belangrijkste kapitaal: de medewerkers, welke nodig zijn om onze diensten volledig uit te voeren. Elk van deze gekwalificeerde medewerkers, 35 in totaal, is voorzien van een onbetwiste reputatie.

Vakmanschap, kwaliteit, liefde voor het vak en betrouwbaarheid zijn sinds jaar en dag speerpunten in het beleid. Het streven naar perfectie is gekoppeld aan een optimale service en betrokkenheid. Steeds meer bedrijven voelen zich daar toe aangetrokken. De lijst van tevreden opdrachtgevers groeit dan ook elk jaar.

Onze specialisaties

  • Engineering
  • Constructie- en plaatwerk
  • Gekwalificeerd (keur)laswerk
  • Machine- en apparatenbouw
  • Revisiewerkzaamheden
  • Montage-, reparatie-, en onderhoudswerkzaamheden

Vestiging

Ons bedrijf is gevestigd in Alkmaar. Op het industrieterrein Huiswaard Overstad bezitten we een ruim opgezette bedrijfsruimte van 2000 mmet een hoogte van 10 meter. Daarnaast heeft MCA een dependance in IJmuiden, waar onze montage-afdeling gevestigd is op het terrein van Tata Steel.

Daag ons uit! Klik hier