bellen

Mankracht

Kwalitatief hoogstaande producten leveren is altijd ons streven geweest. Het belang van kwaliteit wordt door al onze medewerkers onderschreven. Allen hebben een grote liefde voor het vak en willen altijd het maximale resultaat behalen. Dankzij hun ruime ervaring en vakmanschap lukt dat elke keer weer. Zij zijn dan ook het belangrijkste kapitaal van MCA Metaalconstructie.

Dankzij jarenlange ervaring heeft MCA Metaalconstructie de kennis in huis om het gehele traject te begeleiden. Vanaf tekentafel, naar fabricage tot aan afmontage. Alles in nauw overleg met de opdrachtgever.

Investeren in vakmensen

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in enkelstuks en gecompliceerde projecten. Met name projecten waarbij kennis is vereist op het vlak van de juiste voorbewerkingen.Om

vakmanschap te laten voortbestaan naar onze kwaliteitsmaatstaven leiden wij nieuwe mensen op in samenwerking met verschillende opleidingsinstanties. Deze toekomstige vakmannen worden intensief begeleid door onze ervaren bankwerkers, zodat we zeker zijn dat de juiste kennis wordt doorgegeven.

De opleidingsinstanties waar wij nauw mee samenwerken zijn Tetrix, Kenteq en het Horizon College te Hoorn.

MCA metaalconstructie erkend leerbedrijf

Ervaring

De opgetelde ervaring van al onze medewerkers (35 in totaal) is 570 jaar! Een gemiddelde van 16,3 jaar per persoon. Een gegeven waar we trots op zijn.

Team Alkmaar

Team Alkmaar

Team IJmuiden

Daag ons uit! Klik hier